top of page

Min musikk

 

Sunnhordlandslåten 2017 - (Nynorskfestivalen Falturiltu)

"Teksten har ein viktig bodskap. Den handlar om å ta vare på identiteten sin sjølv om det inneber at ein går mot straumen. Melodien er enkel, fengjande og sit godt i minnet, Songen har hitpotensiale".

Juryen:

Øyvind Staveland

Annlaug Børsheim

Per Olav Kaldestad

Anita Haugland

John-Inge Rolfsnes lager musikk med den gode kombinasjonen av solide melodier, poetiske tekster, åndelige sannheter og moderne produksjon. Hans seneste singel "Stup" er intet unntak. Jeg anbefaler med glede!

David André Østby, lovsangsleder og låtskriver

Stup er en modig låt. Den trekker linjen bakover, til de gamles bønner, og samtidig framover med forventning til at Gud skaper noe nytt. Og midt i dette stilles vi på valg: til å bli en del av det Gud gjør her og nå.

Egil Elling Ellingsen, pastor i Imi-kirken

"Et nådens år» er på én side et etterlengtet album for oss som har kjent til John-Inge Rolfsnes sin tjeneste gjennom mange år, og på den andre siden representerer det for meg en ny spennende fase for lovsangsutviklingen. Vi er i ferd med å se en lovsangstradisjon som vokser seg stadig kraftigere, ved å holde sammen det folkelige hvor det er lov å både tenke og føle, og samtidig med kvalitet kunne skildre og formidle nærhet til både Skriften og hverdagen slik den er. Dette solide håndverket hjelper meg til å både sette ektefølte ord på en erfarbar Gud, men det trekker meg også dypere inn i skattene som ligger i Guds evige ord."

Thomas Wilhelmsen, leder for ACTA Lovsangsskolen


Du kan bestille EPen "Et nådens år" i fysisk CD-format. Den kostarkr 50,- + porto/emballasje.

bottom of page